مواد لازم

  • اسپاگتی: ۴۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
  • سیر: ۳ حبه
  • پیاز: ۱/۲ یک عدد، خلالی خیلی نازک (حدود ۱ پیمانه)
  • ادویه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه نگینی شده: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه سبز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
  • فلفل دلمه قرمز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
  • آب: ۳ پیمانه
  • سس مارینارا: ۲ پیمانه
  • ریحان: ۲ شاخه + مقداری برای تزئین
  • پنیر موزارلا: ۲ پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: مقداری برای سرو

 

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید.

۲. پاستای خشک و خام را داخل ظرفی با ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت بریزید. روغن زیتون، پیاز، ادویه ایتالیایی و نمک را اضافه کنید. با استفاده از دستان‌تان به آرامی مواد را به طور یکسان و لابلای اسپاگتی‌ها پخش کنید.

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها